Heeft u in of rond uw woning of bedrijfsruimte last van ongedierte? Wij helpen u er snel vanaf! LPD Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte voor ’t Gooi en omstreken. In de regio Groot Amsterdam vallen Almere, Aalsmeer, Rijsenhout, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Amstelveen, Hillegom, Lisse, Haarlem, Heemstede, IJmuiden, Uithoorn, Utrecht, Hilversum en ‘t Gooi. Er is ons veel aan gelegen snel ter plaatse te zijn om u met onze vakkennis van dienst zijn.  Als u nu belt, zijn wij u zo snel mogelijk van dienst.

Voor bedrijven en voor particulieren verzorgen wij preventieve bestrijdingsprogramma’s volgens de geldende normen van de HACCP en BRC.

U kunt bij ons terecht voor reguliere en snelle ongediertebestrijding, oplossingen met betrekking tot de wering van ongedierte, en gedegen advies en preventieve hygiënewerkzaamheden en ontsmettingen.

Voor problemen met ongedierte kunnen wij een passende oplossing aanbieden. Nadat uw melding van uw probleem door ons is ontvangen zal zeer snel actie worden ondernomen om dit op te lossen. Wij hebben hiervoor uitsluitend professioneel personeel in dienst die precies weten hoe zij een bepaald ongedierteprobleem moeten aanpakken en verhelpen.

LPD gelooft in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen vooral in preventie. Voorkomen van problemen en de minimale inzet van bestrijdingsmiddelen is ons devies. Daarbij willen wij u graag adviseren.

to top